Chelsea-supporter daagt West Ham-fan uit en gaat in één klap knock-out

12 februari 2023, 12:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Reece James is geschrokken van de beelden van een vechtpartij tussen supporters van West Ham United en Chelsea. De rechtsback van Chelsea spreekt zijn zorgen uit over het geweld en over het welzijn van een Chelsea-supporter.

Een jonge supporter van Chelsea daagde een supporter van West Ham uit met opmerkingen als 'je bent vijfitig jaar oud!' Daar kreeg hij al snel spijt van. Door een andere man werd hij in één klap knock-out geslagen. Bebloed lag hij op de grond, waarna hij in een rolstoel vervoerd werd. Hij zou meerdere tanden zijn verloren. Video's van het incident werden zaterdag gedeeld op sociale media.

"Ik heb vernomen dat een fan knock-out werd geslagen voor de wedstrijd", schreef James zaterdag op Twitter. "Ik begrijp volkomen dat er rivaliteit is tussen teams in grote wedstrijden, maar geweld is geen antwoord. Ik hoop dat het goed met hem gaat. Ik waardeer de fans zoals altijd. Blijf bij ons en blijf veilig. Tot ziens in Dortmund", verwees James naar de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund van woensdag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen