AZ-verdediger Beukema kan Schuurs-route volgen, ook Marseille heeft interesse

12 februari 2023, 12:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ-verdediger Sam Beukema (24) staat in de belangstelling van twee grote Europese clubs. De achterhoedespeler stond op het lijstje bij Torino in de afgelopen winterwindow én ook Olympique Marseille had belangstelling bij de Alkmaarders.

Bij het tv-programma Goedemorgen Eredivisie werden de twee clubs genoemd. Uiteindelijk door Beukema zelf, sterk aangespoord door Hans Kraaij jr., die contact heeft met Beukema's vader, die de zaakwaarnemer is van de verdediger. Eerder in de uitzending werd al gesproken over de belangstelling in zijn diensten, maar wilde de verdediger de clubs nog niet noemen.

"Bologna en Atalanta hebben zich nog niet concreet gemeld bij AZ", ging hij toen in op de door Kraaij genoemde clubs. Uiteindelijk bleek het vanuit Italië dus Torino te zijn, maar gezien zijn 2025 doorlopende contract is het helemaal geen zekerheid dat hij na dit seizoen vertrekt uit Alkmaar. Hij heeft het naar zijn zin en weet nog niet of hij een transfer gaat maken.

Lees ook: Twente en AZ durven titelambities nog niet hardop uit te spreken

Bij Torino zou hij de opvolger kunnen worden van Perr Schuurs, die afgelopen zomer overkwam van Ajax en zichzelf meteen in de kijker speelde bij Internazionale. Vooralsnog staat hij nog onder contract bij Torino, maar in de zomer komt het mogelijk tot overgang naar Milaan. Met Olympique Marseille zou hij bij de nummer twee van Frankrijk terechtkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen