Gakpo kon PSV naast Liverpool ook voor andere topclub inruilen

12 februari 2023, 09:59

Cody Gakpo kon niet alleen naar Liverpool deze winter, maar ook Chelsea stond in de rij voor de Nederlandse buitenspeler. De van PSV overgekomen voetballer wilde uiteindelijk alleen voor Liverpool spelen en daarom werd de club uit Londen afgewezen. De ploeg van trainer Jürgen Klopp draait alleen niet het beste seizoen, maar dat is des te meer een uitdaging voor Gakpo.

De zogenoemde Eindtovenaar kon afgelopen zomer ook al naar veel buitenlandse clubs, maar hij bleef op aanraden van toenmalig bondscoach Louis van Gaal bij PSV. In gesprek met The Times blikt hij terug op de afgelopen tijd. "Deze winter wilde ik echt alleen nog maar voor Liverpool spelen. Chelsea kwam ook nog voor mij, maar ik had mijn keuze voor Liverpool al gemaakt", vertelt de uitblinker van Oranje op het afgelopen WK.

Bij Liverpool gaat het de laatste tijd echter niet bepaald naar behoren. Ook Gakpo komt niet goed in zijn spel bij de huidige nummer negen van de Premier League. "Iedereen weet dat we het lastig hebben, dus is het voor mij als nieuwe speler ook moeilijk. Desondanks wil ik me blijven verbeteren. Ik wil moeilijkheden omdraaien naar mogelijkheden. Er is weinig tijd voor, dus moet ik dit snel gaan laten zien."

Lees ook: Spel Gakpo verbijstert Carragher: "Geen typische Klopp-aankoop"

Advies Van Nistelrooij

In gesprek met PSV-coach Ruud van Nistelrooij ging het ook vaak over transfers. De oud-spits van Oranje wilde dat Gakpo naar een grote club ging en een mooie transfer maakte. De twee hebben ook nog veel contact en de oud-trainer van de Nederlander wil hem graag blijven helpen om net als Van Nistelrooij zelf deed, te slagen in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen