NEC-middenvelder Tannane woedend: "Dat is echt kaarten aannaaien"

12 februari 2023, 09:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NEC-middenvelder Oussama Tannane is witheet op SC Cambuur-verdediger Alex Bangura. De linksachter van de Leeuwarders ging in de ogen van de spelmaker veel te theatraal naar de grond, waardoor Tannane een gele kaart kreeg voorgehouden. In zijn geval betekende dat ook nog eens een schorsing, terwijl hij daar net van terug was.

"Dit is balen. Het is niet een bewuste gele kaart. Ik probeer te jagen", legde Tannane tegenover ESPN de situatie vanuit zijn perspectief uit. "Ik raak daarbij licht zijn teen. En dan gaat hij zo'n wijze naar de grond. Ik vind het verschrikkelijk als zo'n persoon op de grond begint te huilen. Dat is echt kaarten aannaaien. Dat vind ik echt bizar, maar ik maak het zo vaak mee. Ik ben het wel een beetje zat", eindigde hij eufemistisch.

Eerder in het duel was Tannane nog de smaakmaker van NEC: eerst schoot hij van afstand bijna raak ("Ik telde hem al") en later schoot hij een hoekschop bijna in een keer binnen. "Dat was een bewussie, ja. Ik zag de keeper voor het doel staan, dus ik dacht: we kunnen het proberen. Hij viel er goed in, maar de keeper tikt hem nog uit het doel. Als hij de bal niet raakt, wordt het honderd procent een doelpunt", aldus Tannane.

Lees ookNEC straft Tannane niet extra na uitbarsting: "Ik heb alles gezegd"

Doelstelling NEC

Ondanks die twee goede pogingen van de middenvelder, kwam NEC voor de twaalfde (!) keer dit seizoen tot een gelijkspel. "Als je de kansen afmaakt, ga je rustiger voetballen", wist Tannane, die baalde van alle remises. "Dat is niet fijn. We willen meedoen om de play-offs, dus we moeten weer met beide benen op de grond komen te staan en komende week weer knallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen