'PSV kan talentvolle middenvelder verhuren of verkopen in de MLS'

10 februari 2023, 18:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV gaat vermoedelijk tijdelijk afscheid nemen van Richard Ledezma (22). De middenvelder van de Eindhovenaren heeft weinig perspectief op speeltijd in de rest van dit seizoen, maar ze zien daar in hem wel een groot talent. Daardoor keert hij tijdelijk terug naar zijn thuisland: New York City FC probeert voor de rest van dit seizoen te huren.

Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en Voetbal International althans. De afgelopen jaren had Ledezma te maken met verschillend blessureleed, waardoor een echte doorbraak in het eerste team er niet in zat bij PSV. In deze winter toonde onder meer Vitesse belangstelling om de Amerikaan te huren, maar Ruud van Nistelrooij wilde de aanvallende middenvelder aanvankelijk niet laten gaan.

Ondanks dat tussentijds ook Marco van Ginkel nog naar Vitesse ging, is PSV inmiddels tegen een goed bod wel bereid om mee te werken aan de tijdelijke overgang, zodat Ledezma ervaring op kan doen. Dat komt mede omdat de club tevreden is over de jonge talenten Mohammed Nassoh, Mathijs Tielemans en Isaac Babadi, waardoor Van Nistelrooij genoeg verschillende smaken overhoudt. 

Lees ookFC Utrecht verliest 'voorbeeld voor alle talenten' via Paes-route

Als het bod dusdanig goed is van NYCFC dan is PSV zelfs bereid om te praten over een permanente overgang, al gaat het in eerste instantie om een huurdeal. Ledezma speelde in totaal 22 officiële wedstrijden namens het eerste elftal van PSV, maar werd nog geen vaste waarde in de hoofdmacht. FC Utrecht verhuurde donderdag Djevencio van der Kust ook in de MLS, maar dan aan Houston Dynamo FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen