Fransen met drie spitsen tegen Cyprus

12 oktober 2005, 10:19

Voor Frankrijk is het er op of er onder. De wereldkampioen van 1998 kan zich vanavond direct plaatsen voor het WK, maar kan ook definitief buiten de boot vallen. Zeker is in elk geval dat er gewonnen moet worden van Cyprus. Om dat te bewerkstelligen treden de Haantjes tegen de Cyprioten aan met drie aanvallers.

Trainer Raymond Domenech beseft zich dat er tegen Cyprus geen ruimte is voor compromissen. Bij een zege op Cyprus zijn de Fransen verzekerd van een plek in de playoffs. Mocht Zwitserland er niet in slagen om Ierland te kloppen, zijn de Fransen bij een overwinning zelfs groepswinnaar.

Frankrijk zal, in het eigen Stade de France, vol op de aanval spelen. Domenech zal met Sidney Govou, Djibril Cissé en Sylvain Wiltord liefst drie pure aanvallers het veld in sturen. Dit trio zal vanaf het middenveld worden bijgestaan door Zinedine Zidane, die met de punt naar voren zal spelen. Vikash Dhorasoo en Patrick Vieira moeten de balans op het middenveld bewaren. De verdediging van de Fransen zal bestaan uit Sagnol, Thuram, Boumsong en Gallas. Het doel wordt verdedigd door Gregory Coupet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen