Heitinga moet zich zorgen blijven maken, Advocaat droomt met ADO | FCUpdate Recap

10 februari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 9 februari.

Ajax rekent af met FC Twente, maar zorgen voor Heitinga blijven

Ajax heeft donderdagavond de kwartfinale van de KNVB Beker met pijn en moeite bereikt. Ondanks de trainerswissel John Heitinga voor Alfred Schreuder hadden de Amsterdammers net als enkele weken geleden ongelofelijk veel moeite met FC Twente. Anders dan in de Johan Cruijff Arena kwam er ditmaal wél een overwinning, door een treffer van Mohammed Kudus 0-1. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Advocaat mag met dank aan ontbreken VAR dromen van bekersprookje met 'zijn' ADO Den Haag

Dick Advocaat (75) heeft de droom om nog een hoofdprijs aan zijn toch al indrukwekkende palmares toe te voegen levendig gehouden. De ervaren oefenmeester won met ADO Den Haag donderdagavond in de achtste finale van de KNVB Beker namelijk knap van Go Ahead Eagles (1-0), al had het de mazzel dat er geen VAR aanwezig was. Arbiter Edwin van de Graaf miste in elk geval één duidelijke strafschop – misschien wel twee voor de bezoekers. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Vitesse raakt tien dagen na Deadline Day alsnog verdediger kwijt'

Vitesse gaat vermoedelijk spoedig afscheid nemen van de gehuurde Ferro (25). De centrale verdediger kreeg van Phillip Cocu in de winterstop te horen dat er voor hem geen toekomst meer was in Arnhem, maar in de reguliere transferwindow kwam het nog niet tot een vertrek. Toch is er nog een uitkomst voor de Portugees. Het hele artikel lezen? Klik hier!

FC Utrecht verliest 'voorbeeld voor alle talenten' via Paes-route

FC Utrecht heeft afscheid genomen van linksachter Djevencio van der Kust (21). De linksachter wordt voor de rest van dit seizoen verhuurd aan het Amerikaanse Houston Dynamo FC. Het is in principe een tijdelijke deal, maar zijn nieuwe werkgever heeft daarbij wel een optie tot koop bedongen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Feyenoords' sta-in-de-weg Branderhorst gratis op te halen: "Kantelpunt in mijn carrière"

Mattijs Branderhorst was woensdagavond de grote sta-in-de-weg van Feyenoord. De goalie hield liefst 23 (!) pogingen van de Rotterdammers uit het doel en was daarmee en van de uitblinkers. Toch is er door Jasper Cillessen weinig toekomst voor hem bij NEC, waardoor hij hoopt zichzelf in de kijker te hebben gespeeld voor een zomerse transfer. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Ajax krijgt goed nieuws: TD-target Ward mag toch direct aan het werk'

Het ging Ajax niet echt voor de wind de laatste maanden, maar sinds de aanstelling van John Heitinga is Ajax weer aan het winnen geslagen. De club is ook naarstig op zoek naar een technisch directeur, rondom die situatie heeft Ajax goed nieuws gekregen uit Engeland. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen