Stevens zet deur voor Schalke open: "Ze kunnen mij altijd bellen"

9 februari 2023, 21:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Huub Stevens kent een mooie geschiedenis bij Schalke 04, de club waar hij jarenlang verschillende functies heeft bekleed. Schalke verkeert in zwaar weer, daar wil Stevens maar wat graag bij helpen. "Dat heb ik al vaker gezegd: ze kunnen mij bellen", vertelt Stevens tegen het Duitse Kicker.

De 69-jarige Stevens heeft een aantal jaar op de bank gezeten bij Schalke. Als hoofdtrainer, maar ook als interim-trainer. Daarnaast heeft hij in de Raad van Commissarissen gezeten, maar een nieuwe functie als trainer zit er niet in. "Ik wil Schalke altijd helpen, maar ik wil niet meer op de bank zitten", aldus de oud-voetballer van PSV. "Adviseur? Waarom niet? Thomas Reis - trainer Schalke - weet ook dat hij mij altijd kan bellen. Ik heb een goede band met hem en hoop dat het hem lukt om Schalke in de Bundesliga te houden"

Erelijst

Zijn mooiste momenten beleefde Huub Schreuder in de Veltins-arena. Als trainer won hij in 1997 de UEFA Cup met de club uit West-Duitsland, In 2001 en 2002 pakte hij de DFB-Pokal. Verder kende hij in Duitsland successen bij Hertha BSC, Hamburg SV en FC Köln. Daarnaast is hij bij Schalke uitgeroepen tot Trainer des Jahrhunderts, ofwel trainer van de eeuw. 

In 2021 degradeerde de club uit de Bundesliga, maar direct het seizoen daarna wist de club ook weer te promoveren. Maar dit seizoen is het weer drie keer niks. De club staat strak onderaan met slechts elf punten uit negentien wedstrijden. De laatste overwinning was op negen november, toen wist de club van Sepp van der Berg en Thomas Ouwejan te winnen van Mainz. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen