'Ten Hag vangt bot bij toptarget en komt mogelijk weer bij Ajax uit'

9 februari 2023, 17:45

Erik ten Hag hoeft voorlopig geen rekening te houden met de komst van aanvaller Harry Kane (29). De Nederlandse coach heeft de spits van Tottenham Hotspur hoog op zijn lijstje staat met Manchester United, maar volgens Sky Sports denkt de Spurs niet na over een deal in de komende zomer.

Met die update komt het mediun donderdagmiddag naar buiten. Tottenham Hotspur zou Kane ondanks zijn tot 2024 lopende contract niet willen verkopen en al helemaal niet aan een rechtstreekse concurrent. Tottenham wil proberen om de verbintenis van de Engelse spits open te breken en te verlengen. Kane twijfel echter openlijk aan verlengen, omdat het hem met Spurs maar niet lukt om een hoofdprijs te pakken.

Ook als Kane niet wil bijtekenen, zou Tottenham-voorzitter Daniel Levy niet willen meewerken aan een vertrek van de spits in de komende zomer. Daardoor kijkt Manchester United verder naar de komst van een 'elite-aanvaller', zoals Sky de zoektocht van The Red Devils noemt. Victor Osimhen (24) is het grote andere target van de club om de selectie te versterken.

Lees ook: 'Serieus probleem Ten Hag: United-sterren willen talent niet terug'

Ook Goncalo Ramos, Mohammed Kudus en Benjamin Sesko staan op het lijstje van Manchester United om de voorhoede te versterken, weet het Engelse medium. Daar zit nog geen concrete ontwikkeling in, maar dat kan door de komst van Kane nog wel gebeuren. De Engelse spits wil het liefst het record van Alan Shearer (260 goals namens Newcastle United in de Premier League, Kane staat op exact 200) uit de boeken schieten, maar was anderhalf jaar geleden ook dichtbij een overgang naar Manchester City. Het is dus wel mogelijk om hem te overtuigen om een transfer te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kudus kost 50/60 miljoen Erik !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen