Feyenoord spreekt duidelijke taal over interesse Leeds in Slot

9 februari 2023, 13:08

Feyenoord wil Arne Slot niet laten vertrekken. De trainer wordt in verband gebracht met Leeds United, dat volgens The Independent een voorstel heeft gedaan aan Slot. Feyenoord heeft nog niets vernomen, verzekert algemeen directeur Dennis te Kloese.

"Ik heb niets van Leeds gehoord. Niet officieel en ook niet officieus", maakt Te Kloese duidelijk in gesprek met Voetbal International. "Ik ken Leeds bovendien als een correcte club, dus ik geloof niet dat ze dit achter onze rug om spelen. Vorig jaar zomer ging de transfer van Luis Sinisterra ook gewoon op een hele nette, correcte manier." Te Kloese laat weten dat Feyenoord niet openstaat voor een vertrek van de succesvolle oefenmeester. 

Slot werd woensdagavond na afloop van de spectaculaire bekerwedstrijd tegen NEC geconfronteerd met de Leeds-geruchten. Toen gaf de trainer aan de geruchten te kennen, maar niet officieel op de hoogte te zijn van de vermeende interesse. "Iedereen die mij een klein beetje kent, weet dat ik op een wedstrijddag volledig op de wedstrijd gefocust ben en de jongens zo goed mogelijk probeer voor te bereiden. Ik heb het ook wel gelezen, maar ik heb op mijn telefoon nog niks gezien", vertelde de trainer voor de camera van ESPN.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JB67
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het maakt slot niet uit hij heeft dit al eens eerder gedaan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen