Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ibrahimovic: "Ik ben nog steeds God, ik ben nog steeds nummer één"

Ibrahimovic: "Ik ben nog steeds God, ik ben nog steeds nummer één"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 februari 2023 – Aan zelfvertrouwen is nog altijd geen gebrek bij Zlatan Ibrahimovic. De 41-jarige aanvaller herstelt sinds mei vorig jaar van een knieoperatie en traint inmiddels weer mee, waardoor zijn terugkeer aanstaande is. Ibrahimovic zegt zich nog altijd 'God' te voeren.

"Ik ben nog steeds God, ik ben nog steeds nummer één. Ik wil nog veel dingen bereiken, nadat ik veel tijd heb verloren in de afgelopen zeven à acht maanden", zegt Ibrahimovic tegen Sport Mediaset. De Zweed wordt ook gevraagd hoe hij omgaat met kritiek. Hij zegt zich daar niet druk om te maken.

"Het hoort erbij. Als je geen kritiek krijgt, dan zit je niet bij de top. Ik krijg al 25 jaar lang kritiek omdat ik de nummer één ben. Daar ben ik wel aan gewend." Ibrahimovic zegt dat de kritiek hem alleen maar motiveert. "Of ik me nog steeds God voel? Natuurlijk, daar is niets aan veranderd."

Mogelijk kan Ibrahimovic vrijdag al meedoen tegen Torino. Hij zegt zich goed te voelen. "Ik zit weer bij de selectie en voel me vrij in mijn hoofd. Ik heb de afgelopen periode alles gedaan om de club van buitenaf te helpen. Ik ben geduldig geweest om terug te keren op topniveau. Mijn herstel verloopt volgens plan." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd