Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Leeds United pakt door, benadert Arne Slot en doet een voorstel'

'Leeds United pakt door, benadert Arne Slot en doet een voorstel'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 februari 2023 – Leeds United maakt volgens het doorgaans goed geïnformeerde The Independent daadwerkelijk werk van de komst van Arne Slot. De Britse krant schrijft donderdag dat de nummer zestien van de Premier League de trainer van Feyenoord een voorstel heeft gedaan. De naam van Slot zou bovenaan het wensenlijstje van Leeds United staan.

Eerder deze week werd bekend dat Leeds United in de zoektocht naar een nieuwe manager zijn oog heeft laten vallen op Slot. De Engelse club ontsloeg maandag Jesse Marsch en wordt sindsdien aan een hoop trainers gelinkt. Leeds leek aanvankelijk zijn pijlen te richten op de Spaanse voetballegende Raúl, die op dit moment aan het roer staat bij Real Madrid Castilla, het tweede elftal van de Madrileense club. De oud-aanvaller zou echter voor de eer hebben bedankt.

Naast Raúl zouden ook Carlos Corberán (West Bromwich Albion) en Andoni Iraola (Rayo Vallecano) toenadering van Leeds hebben afgewezen. Slot is naar verluidt nu de topkandidaat om Marsch op te volgen. Het is echter maar de vraag of de 44-jarige trainer oren heeft naar een tussentijdse transfer. Met Feyenoord is hij bezig aan een topseizoen waarin nog wordt gestreden om drie prijzen: de Eredivisie, de KNVB Beker en de Europa League.

Slot houdt zich op de vlakte
Slot werd woensdagavond na afloop van de spectaculaire bekerwedstrijd tegen NEC geconfronteerd met de Leeds-geruchten. Toen gaf de trainer aan de geruchten te kennen, maar niet officieel op de hoogte te zijn van de vermeende interesse. "Iedereen die mij een klein beetje kent, weet dat ik op een wedstrijddag volledig op de wedstrijd gefocust ben en de jongens zo goed mogelijk probeer voor te bereiden. Ik heb het ook wel gelezen, maar ik heb op mijn telefoon nog niks gezien", vertelde de trainer voor de camera van ESPN.

Feyenoord heeft inmiddels ook gereageerd op de vermeende interesse van Leeds in Slot.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd