Weghorst moet vrezen voor basisplaats na slachting in Engelse media

9 februari 2023, 09:44

Wout Weghorst  heeft woensdagavond geen beste indruk achtergelaten in de Engelse media. De Nederlandse spits tegen Leeds United door Erik ten Hag wederom in de basis gezet bij Manchester United. Pas nadat Weghorst in de 59e minuut gewisseld werd voor Jadon Sancho begon het te lopen bij United en kwamen The Red Devils terug van een 2-0 achterstand.

De beoordelingen van Weghorst zijn dan ook niet mals. De lokale krant Manchester Evening News beoordeelt de Nederlander met een 3 en windt er geen doekjes om. 'Uit balans met de rest van zijn teamgenoten, die nog steeds niet weten hoe ze hem moeten aanspelen. Volkomen ineffectief', schrijft de krant. 

Ook The Daily Mail zag Weghorst opnieuw strijden. De spits krijgt een 5 voor zijn optreden. 'Het is moeilijk om te herinneren dat hij een bal geraakt heeft in de eerste helft en hij werd vlak voordat het uur compleet was gewisseld. Het zou geen verrassing zijn als we hem aankomende zondag op de bank zien zitten, wanneer deze twee ploegen elkaar weer treffen.' Zondag wacht United de uitwedstrijd tegen Leeds, waarin een overwinning cruciaal is om mee te blijven doen in de Engelse titelstrijd.

Ten Hag nipt voldoende

Ten Hag zelf wordt door de media milder behandeld. De grootste kritiek op de Tukker is opvallend genoeg dat hij Weghorst te lang op het veld liet staan, zo valt er in de Manchester Evening News te lezen. 'Op onverklaarbare wijze startte Rashford op rechts en hij hield hem daar de hele eerste helft. Had moeten wisselen in de rust en de wijzigingen moeten aanbrengen in het spel.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Overschatte voetballer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen