Andy van der Meijde tipt potentiële international aan Ronald Koeman

8 februari 2023, 19:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ronald Koeman stelt volgende maand zijn eerste selectie samen sinds zijn terugkeer als bondscoach en houdt onder meer Tijjani Reijnders in de gaten. In een interview met Andy van de Meijde zei Koeman dat Reijnders 'goed bezig' is bij AZ.

Reijnders zat een dag voor het interview in de auto met Van der Meijde en vroeg of de oud-voetballer een goed woordje voor hem wilde doen bij Koeman. "Nou, bij dezen", zei Van der Meijde tegen Koeman, die antwoordde: "Nou, hij doet het toch goed, die jongen."

De 24-jarige Reijnders speelde in totaal al 108 wedstrijden voor AZ. Dit seizoen was de centrale middenvelder goed voor 34 optredens, waarin hij 6 keer scoorde en 8 assists gaf. Reijnders zat nog nooit in een (voor)selectie van Oranje.

Vorige maand werd Reijnders na de thuiswedstrijd tegen Vitesse (1-1) gevraagd of hij denkt aan een toekomst bij Oranje. Hij noemde het 'een mooi compliment' om met Oranje in verband gebracht te worden. "Het is aan mij om aan Ronald Koeman te laten zien dat ik daar kan spelen", zei Reijnders tegen ESPN.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen