Lukkien vol ongeloof over terugkeer van bankzitter PSV

8 februari 2023, 18:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dick Lukkien kan niet geloven dat PSV inmiddels weer kan beschikken over Mauro Júnior. De verdediger was twee wedstrijden geschorst (plus één voorwaardelijk) na een forse tackle op Rui Mendes, die een ernstige blessure opliep. Die schorsing zit er inmiddels op.

De overtreding vond plaats op 24 januari, in de Eredivisie-wedstrijd tussen Emmen en PSV (1-0). Woensdag treffen beide clubs elkaar weer in het bekertoernooi en zit Mauro op de bank. Voorafgaand aan de wedstrijd zei ESPN-analist Marciano Vink dat hij 'langere schorsingen voor minder' heeft gezien en ook Lukkien verbaasde zich over de korte duur van de schorsing.

"Dat slaat nergens op", zei de trainer van Emmen kort voor de aftrap. "Ik geloof absoluut dat Mauro dat niet bewust heeft gedaan, want hij stond na afloop meteen in onze kleedkamer. Maar als je een tackle van achteren inzet, terwijl de bal achter het lichaam is, dan neem je een abnormaal groot risico om iemand te blesseren. Als je daar dan twee wedstrijden voor krijgt, dan is dat natuurlijk niet normaal." Lukkien zei te verwachten dat Mendes nog twee maanden uit de roulatie is met de knieblessure. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan blijven de mensen maar roepen dat ze pro Ajax zijn😅

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die straf is te schandalig voor woorden zo laag.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen