Liverpool moet Sissoko en Warnock missen

23 augustus 2006, 10:49

Liverpool is niet zonder kleerscheuren uit de strijd met Maccabi Haifa gekomen. De ploeg plaatste zich via een 1-1 gelijkspel weliswaar moeizaam voor de Champions League , maar verloor met Mohamed Sissoko (foto) en Stephen Warnock twee spelers. Het duo viel in Kiev geblesseerd uit en moet minimaal twee weken rust houden.

Warnock raakte geblesseerd aan zijn enkel, terwijl Sissoko een knieblessure overhield aan het treffen met de Israëliërs. Beide spelers voegen zich bij John Arne Riise en Jamie Carragher, die afgelopen weekend geblesseerd raakten, in de Liverpoolse lappenmand. 

Liverpool-manager Rafael Benitez noemde de blessures van Sissoko en Warnock een domper op de feestvreugde. "Het is fantastisch dat we het hoofdtoernooi van de Champions League hebben weten te bereiken, maar het is teleurstellend om opnieuw twee spelers te verliezen. Het is nog even afwachten, maar het lijkt er op dat beide spelers twee of drie weken rust moeten houden."

Warnock, Sissoko, Riise en Carragher missen in ieder geval het competitieduel tegen West Ham United, dat voor komende zaterdag op het programma staat. Tijdens dit duel zal Dirk Kuyt mogelijk zijn debuut maken voor the Reds.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen