Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Frenkie gedroomde opvolger Busquets, zoon Ronaldinho naar Barcelona

Frenkie gedroomde opvolger Busquets, zoon Ronaldinho naar Barcelona

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 februari 2023 – Het aanstaande vertrek van clublegende Sergio Busquets is een flinke aderlating voor alles en iedereen die Barcelona een warm hart toedraagt. De legendarische 'nummer zes' was afwezig bij het duel met Sevilla, toen kon Frenkie zijn leiderskunsten al laten zien. De zoon van een andere Barca-legende, Ronaldinho, heeft getekend bij de club uit Catalonië.

Wie aan Sergio Busquets denkt, zal al snel terugdenken aan het legendarische middenveld met Iniesta en Xavi. Maar die gloriedagen zijn voorbij, nu is het de taak aan de Nederlander in Barcelona om een nieuw middenveld te smeden. Samen met Gavi en Pedri ziet de toekomst er goed uit voor de Blaugrana, waar de Spaanse krant El Mundo Deportivo in Frenkie een nieuwe leider ziet. "De Jong was de redder in nood voor Xavi op een sleutelpositie."

Lees ook: Mikky Kiemeney reageert gevat op supporter van Manchester United

Ook in aanvallend opzicht gaat Barcelona een mooie toekomst tegemoet. Ronaldinho is al een tijdje gestopt met voetballen en komt eigenlijk alleen maar in het nieuws als hij iets opvallends heeft gedaan, maar vandaag kwam er een mooi nieuwtje naar buiten. Zijn zoon, Joao, is namelijk toegetreden tot de opleiding van FC Barcelona. "Barcelona zit altijd in mijn hart. Met de komst van mijn zoon zal Barcelona nog meer in mijn hart zitten", aldus de legende bij het Gran Gala de l'Esport

Succesvolle stage
Het zeventienjarige talent kwam in januari naar de oud-club van zijn vader voor een stage, maar die is dus beloond met een langer verblijf. Een plek in het eerste elftal lijkt vooralsnog te hoog gegrepen, maar een plek bij de hoogste jeugdteams moet lukken. Als hij ook maar een fractie aan voetbalkwaliteiten van zijn vader heeft gekregen, gaat het goed komen.

  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd