Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Bellingham twijfelt, heeft al twee steenrijke clubs afgewezen'

'Bellingham twijfelt, heeft al twee steenrijke clubs afgewezen'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 februari 2023 – Borussia Dortmund-middenvelder Jude Bellingham (19) behoort tot de meest begeerde transfertargets van de voltallige Europese top, maar de Engelsman zou twijfelen over zijn toekomst nu de Duitse club probeert zijn contract te verlengen. Volgens Duitse media heeft hij toenaderingen van Paris Saint-Germain en Chelsea inmiddels afgewezen. 

In een uiterste poging Bellingham langer binnenboord te houden is Dortmund naar verluidt bereid om zeer ver te gaan. Het Duitse Sport1 meldt dat de club overweegt een jaarsalaris van vijftien miljoen euro te betalen als Bellingham zijn verbintenis zou willen verlengen. Zijn huidige contract loopt nog tot medio 2025. Onder meer Liverpool en Real Madrid zouden van de Engelsman een belangrijk target voor afgelopen zomer hebben gemaakt. 

Lees ook: 'Real Madrid wil Dortmund overtuigen met opvallend voorstel'

Dezelfde sportzender weet tevens te melden dat het kamp-Bellingham inmiddels een overgang naar Paris Saint-Germain én Chelsea zou hebben afgewezen. Wanneer deze kapitaalkrachtige clubs toenadering zouden hebben gezocht is niet bekend. Chelsea was afgelopen winter de club die verreweg het meeste geld uitgaf op de transfermarkt. Voor acht aanwinsten legde de Londense club in totaal 330 miljoen euro neer. Enzo Fernández was met een transfersom van 121 miljoen euro de duurste aanwinst, die bovendien op dezelfde positie als Bellingham uitkomt. 

Bellingham maakt dit seizoen andermaal een prima indruk bij Dortmund, dat voorlopig derde staat in de Bundesliga. In achttien competitiewedstrijden kwam hij tot vier treffers en evenzoveel assists. Ook wist hij in de eerste vier Champions League-duels telkens een treffer te produceren. Mede daardoor staat Dortmund in de achtste finale van het toernooi, waarin het Chelsea treft. Op het WK in Qatar had Bellingham in alle vijf de duels van de Engelse ploeg een basisplaats.

 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd