Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van den Boomen ruziet met Messi en blijft dromen van Oranje

Van den Boomen ruziet met Messi en blijft dromen van Oranje

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 februari 2023 – Branco van den Boomen maakte afgelopen zaterdag alweer zijn vijfde treffer van het seizoen toen hij zijn club Toulouse verrassend op voorsprong zette op bezoek bij Paris Saint-Germain. Het bleek echter niet genoeg voor een stunt, want de Parijzenaars kwamen via Achraf Hakimi en Lionel Messi alsnog als winnaar uit de strijd. Van den Boomen reageert op een ruzie die hij met de Argentijn uitvocht en gaat tevens in op vragen over het Nederlands elftal. 

"Messi was een beetje boos op mij, omdat ik met hem en de scheidsrechter in discussie kwam", vertelt de geboren Eindhovenaar aan ESPN. Hij baalt dat Toulouse er ondanks zijn rake vrije trap niet in slaagde een punt over te houden aan het duel in Parijs. "Maar ik was ook trots op het hele team. En dat je daar een goal mag maken is natuurlijk ook mooi. Over het algemeen mogen we trots zijn, maar het is ook jammer dat je uiteindelijk geen puntje pakt."

Lees ook: Messi en Hakimi schieten PSG langs 'Nederlands' Toulouse

Toulouse is als promovendus bezig aan een prima seizoen in de Ligue 1. Het elftal, waar naast Van den Boomen ook Thijs Dallinga en Stijn Spierings voor een Nederlandse connectie zorgen, staat voorlopig keurig twaalfde en heeft een flinke marge opgebouwd ten opzichte van de onderste ploegen die tegen degradatie vechten. Het gat met de nummer zeventien, Strasbourg, bedraagt inmiddels elf punten.

"Dromen mag altijd"
Hoewel zijn naam in de media weleens in verband wordt gebracht met het Nederlands elftal, ontving Van den Boomen nog nooit een oproep voor Oranje. "Ik reken er niet echt op", zegt hij desgevraagd. "pelers die het in buitenland goed doen worden altijd gezien, dus ik hoop dat ik zo door kan gaan. Dan weet je nooit wat er kan gebeuren", weet Van den Boomen. "Dromen mag altijd."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd