'Leeds United zette hoog in en kreeg afmelding van Real-legende'

7 februari 2023, 18:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Leeds United heeft deze week behoorlijk hoog ingezet in de zoektocht naar een nieuwe manager. De club uit de Premier League nam maandag afscheid van Jesse Marsch en klopt naar verluidt al aan bij Real Madrid. Leeds wilde namelijk dolgraag dat Raúl de nieuwe hoofdtrainer zou worden.

Volgens het Spaanse medium AS gaat dat feest echter niet door voor de huidige nummer zeventien van de Premier League. Raúl is momenteel trainer van het tweede elftal van Real en heeft de kans om in Engeland aan de slag te gaan afgewezen. Dat betekent dat Nederlanders Pascal Struijk, Crysencio Summerville en Dani van den Heuvel nog niet weten wie hun nieuwe trainer wordt. Er gaan ook andere namen rond, waaronder die van Feyenoord-trainer Arne Slot.

Lees ook: Ten Hag heeft slecht nieuws over Antony; hoop voor Weghorst

Leeds beschikt echter over een technisch directeur uit Spanje en dus worden ook de nodige Spaanstalige trainers genoemd voor de functie. Andoni Iraola (Rayo Vallecano), Carlos Corberán (West Bromwich Albion) en de Argentijn Marcelo Bielsa (clubloos) worden ook gelinkt aan Leeds. Laatsgenoemde werkte een jaar geleden nog bij de club, die momenteel in degradatienood verkeert. Woensdagavond wacht een loodzware uitewedstrijd tegen het Manchester United van Erik ten Hag.

Aubameyang kan naar MLS

Pierre-Emerick Aubameyang lijkt op weg naar de uitgang bij Chelsea. De ervaren aanvaller is ongelukkig in Londen, waar hij door zijn werkgever niet op de lijst voor de Champions League werd gezet. Aubameyang heeft volgens het Spaanse medium Relevo de kans om naar de Verenigde Staten te vertrekken. Los Angeles FC wil de snelle aanvaller vastleggen en hem uit zijn uitzichtloze situatie bij Chelsea verlossen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen