De Mos is snel overtuigd en wijst aanstaand landskampioen aan

7 februari 2023, 14:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aad de Mos weet zeker dat Ajax aan het einde van dit seizoen met de schaal in handen staat. De oud-trainer van onder meer Ajax en PSV vindt dat de Amsterdammers onder John Heitinga nu al stappen hebben gezet. Daarnaast speelt de morsende concurrentie natuurlijk ook voor een groot deel mee.

"Met die vraag hoef je tot 14 mei niet meer bij mij aan te komen", aldus De Mos bij Panenka van het Algemeen Dagblad op de vraag wie de titel gaat pakken. "Ajax wordt kampioen. Het gaat mij niet om die 1-4 bij Excelsior of 0-5 bij Cambuur. Maar de manier van spelen geeft zoveel houvast, daar zit alles in om niks meer te gaan verliezen. Ook niet tegen FC Twente. Ik denk dat Ajax gaat doorpakken, het staat als een huis."

Bekijk ook: Heitinga krijgt lachers op de hand met opmerking over Feyenoord - PSV

De Mos ziet dat er onder Heitinga, die de ontslagen Alfred Schreuder opvolgde, nu al dingen zijn veranderd die Ajax op de goede weg hebben geholpen. "Het spelprincipe dat Ajax moet hanteren. En twee of drie spelers op de goede plek zetten, dan ben je een heel eind. Met dit materiaal moet Ajax ook gewoon kampioen worden. Maar het is natuurlijk wel bijzonder dat ze door het verlies van alle andere ploegen nog in de race zijn."

Titelstrijd

Toch heeft Ajax natuurlijk nog de nodige concurrenten in de strijd om het kampioenschap. De ploeg van Heitinga staat momenteel op de derde plaats met een achterstand van drie punten op koploper Feyenoord. AZ staat op de tweede plek terwijl ook nummer vier PSV en zelfs nummer vijf FC Twente nog volop in de race zijn. Aanstaande zondag speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen RKC Waalwijk, dat negende staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord heeft nu een zwaar programma en punten laten liggen tegen Psv, Ajax en Twente. Ajax nu een makkelijk programma en eindigt zwaar. Uiteindelijk wordt Ajax kampioen. Psv is teveel kwaliteit kwijt geraakt.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Aad het zegt geloof ik het niet meer gefeliciteerd Feyenoord .

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Aad het zegt geloof ik het niet meer, gefeliciteerd PSV.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Aad waait met alles mee . We zien het wel. Qua budget ,selectie moet ajax ook kampioen worden dus wat hij roept is ook vrij makkelijk

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou moeten maar er lopen te veel bejaarde spelers en keepers en veel mis kopen rond en tadic natuurlijk allemaal opruimen

BMSV
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Aad heeft weer geen gelijk. De plattekar van Stratumseind kan over een paar maanden weer van stal😀

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Aard heeft gelyk jammer fynoord 😀

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen