Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik hoorde wat jongens van Jong Ajax met kanker schelden"

"Ik hoorde wat jongens van Jong Ajax met kanker schelden"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 februari 2023 – Thomas van den Belt liep dinsdagavond in de wedstrijd tegen Jong Ajax (0-0) aan tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daardoor geschorst voor de komende wedstrijd van PEC Zwolle tegen Jong AZ. Voor de camera van ESPN deed de middenvelder na de wedstrijd zijn verhaal.

Van den Belt ontving zijn gele kaart diep in de blessuretijd, kort nadat Christian Rasmussen een penalty had gemist. Hij kreeg het aan de stok met onder meer Gabriel Misehouy. "Ik weet niet of ik het moet zeggen, maar er waren wat jongens die met kanker scholden", vertelde Van den Belt, die zelf geen namen noemde. "Ik vond het niet netjes, daarom zei ik er wat van, maar uiteindelijk ben ik geschorst omdat ik de veroorzaker van een opstootje ben. Ik vind dat het niet op het voetbalveld hoort."

Lees ookWillem II pakt belangrijke punten; PEC Zwolle komt nog goed weg met gelijkspel

"Ik hoorde dat iemand dat zei en toen liep ik naar hem toe. Ik zei: doe dat nou niet, waarom doe je dat? Misschien een beetje met een duwtje. Toen gaf de scheidsrechter me geel", liet Van den Belt weten. "Ik was al een beetje geïrriteerd, misschien nam hij dat mee in zijn beslissing, maar ja, wel mijn vijfde gele kaart dus."

Van den Belt erkent dat het voor een scheidsrechter ook geen gemakkelijke situatie is. "Je kunt er niet veel mee als je het zelf niet hoort, maar dit hoort gewoon niet op een voetbalveld. Misschien had ik het niet moeten doen en het laten gaan, want nu levert het een gele kaart op omdat ik ook een opstootje veroorzaak."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd