Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Edwin van der Sar baalt van Wesley Sneijder: "Wees dan een vent"

Edwin van der Sar baalt van Wesley Sneijder: "Wees dan een vent"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 februari 2023 – Edwin van der Sar begrijpt niet dat Wesley Sneijder heeft verkondigd dat Ajax de kans heeft laten liggen om Azzedine Ounahi in te lijven. De recordinternational beweerde vorige week dat hij de algemeen directeur had toegefluisterd dat de WK-sensatie zijn carrière in Amsterdam wilde voortzetten.

Dat deed Sneijder afgelopen vrijdag aan tafel bij Veronica Offside. "Die jongen wilde héél graag naar Ajax. Wat hij had moeten kosten? Volgens mij 15 miljoen euro. Als hij de progressie die hij heeft geboekt kan doortrekken, is hij straks 70 à 80 miljoen euro waard. Ajax kon hem overnemen. Ik heb het er met Van der Sar over gehad, maar de financiële middelen waren er niet. Dan moesten er eerst spelers weg, dat ging niet."

Lees ookVan der Sar legt uit waarom Schreuder meteen na wedstrijd werd ontslagen

Volgens Van der Sar was de 'tip' van Sneijder minder concreet dan de oud-middenvelder wil doen voorkomen. "Ik vind het een beetje raar", begint de voormalig doelman aan tafel bij Rondo. "Hij probeerde in dat gesprek nog drie spelers door mijn strot te douwen. Wees dan een vent en kom gewoon aan de directietafel zitten. Leg dat bij de technische mensen neer en vertel het niet tussen neus en lippen door bij een bekerwedstrijdje in Den Bosch."

WK-sensatie
Ounahi was in november en december een van de smaakmaker op het WK in Qatar. De Marokkaanse middenvelder maakte dermate veel indruk dat hij de afgelopen transferperiode aan een hoop grote clubs werd gelinkt. Vlak voor de transferdeadline maakte Ounahi zijn felbegeerde transfer: hij verruilde Angers voor Olympique Marseille.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd