Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Derksen keurt gedrag Slot af: "Hij wordt een soort psychopaat"

Derksen keurt gedrag Slot af: "Hij wordt een soort psychopaat"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 februari 2023 – Johan Derksen keurt het gedrag af dat Arne Slot en Ruud van Nistelrooij vertoonden tijdens en na de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV. De trainer van Feyenoord ging in de pauze een gesprek aan met scheidsrechter Danny Makkelie in de catacomben, terwijl zijn collega van PSV zich na afloop beklaagde over onder meer de negen minuten durende blessuretijd.

"Slot en Van Nistelrooij staan zich als kleine kinderen te misdragen", merkte Derksen maandagavond op bij Vandaag Inside. "Er gaat van alles fout met hun elftal en dan krijgt Makkelie, die helemaal niet zo slecht floot, overal de schuld van. Met de toenemende spanning wordt Slot een soort psychopaat, die in de gang weer een hele discussie begint met hem. Van Nistelrooij is ook zichzelf niet. Ik zou het als club niet willen, maar het is wel een teken dat ze nog geen toptrainers zijn. Toptrainers reageren zo niet."

"Trainers moeten zich niet druk maken om beslissingen van de scheidsrechter. Daar verander je niets aan", vervolgde Derksen. "Je moet het gewoon als een kerel accepteren. Natuurlijk maakt die man fouten, maar nooit zoveel als een trainer en een speler."

René van der Gijp vindt de kritiek op Makkelie over de lange blessuretijd ook onterecht. "Dan gaan ze Makkelie aankijken op die negen minuten. Die man krijgt het ook gewoon door. Moet hij dan zeggen: 'We doen acht'?" De oud-voetballer heeft wel genoten van de tweede helft. "Als die voorstopper (Armando Obispo, red.) die idiote overtreding niet maakt, dan is er niets aan de hand. Dan kun je gewoon de wedstrijd uitspelen en is het klaar."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd