Sneijder kan bewering Van der Meijde over Schreuder niet geloven

6 februari 2023, 21:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alfred Schreuder heeft oogluikend toegezien dat spelers bij Ajax te laat kwamen, zo beweert Andy van der Meijde in de uitzending van Veronica Offside. De oud-Ajacied, die regelmatig voetballers in zijn auto verwelkomt voor zijn eigen programma, zorgt met die bewering voor verbazing bij Wesley Sneijder.

Davy Klaassen zei na de wedstrijd tegen SC Cambuur dat het plezier is teruggekeerd bij de spelersgroep. "Ik vind het opmerkelijk, de interviews die erna komen. Zoals met Davy Klaassen. 'Nu is opeens alles anders. We hebben het plezier terug. Duidelijkheid. Regels.' Denk je dat Alfred Schreuder geen regels had? Natuurlijk had hij wel regels", stelde Sneijder maandagavond.

Heitinga liet weten dat hij spelers uit de wedstrijdselectie zet als ze te laat komen op de wedstrijddag. Daar heeft Van der Meijde begrip voor. "Als je prof bent, dan kom je op tijd. Daar begint het bij. Nu heeft John Heitinga gezegd dat je niet bij de selectie zit als je te laat bent op de wedstrijddag. Dat is duidelijkheid."

Sneijder antwoordt: "En dat was bij Schreuder niet zo?"

Van der Meijde: "Nee, toen kwamen spelers te laat. Ze kwamen gewoon wanneer ze wilden. Dat weet ik. Ik weet dat het zo is, maar ik zeg niet van wie. Dat kan niet."

Sneijder: "Je kunt veel van Schreuder zeggen, maar ik geloof niet dat hij niet optreedt als een speler te laat komt."

Precies dat is volgens Van der Meijde echter wel gebeurd. Sneijder gelooft er niks van. "Ach, welnee man. Dat roepen ze nu. Ze roepen zoveel daar. Ze moeten gewoon presteren. Ik kan het me gewoon niet voorstellen dat het klopt." Er gingen wel geluiden dat Schreuder zijn spelers vrijheid gaf. "Maar er is een verschil tussen spelers vrijheid geven en iemand niet bestraffen als hij te laat komt. Er zijn momenten dat er geluisterd moet worden", aldus Sneijder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen