PSV accepteert schikkingsvoorstel en verandert rentreeplan Boscagli

6 februari 2023, 16:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV kan de komende twee wedstrijden geen beroep doen op Armando Obispo. De centrale verdediger kreeg afgelopen zondag in het duel met Feyenoord een directe rode kaart. Daardoor kwam PSV met tien man te staan en werd er uiteindelijk met 2-2 gelijkgespeeld. Het schikkingsvoorstel van drie duels, waarvan één voorwaardelijk, is geaccepteerd.

PSV moet Obispo door deze rode kaart missen in de wedstrijden tegen FC Emmen (beker) en FC Groningen (competitie). Daarentegen is er ook goed nieuws vanuit Eindhoven. Olivier Boscagli maakt deze week mogelijk zijn rentree op het wedstrijdveld, zo bericht het Eindhovens Dagblad. In april raakte de Fransman in de wedstrijd tegen RKC geblesseerd aan zijn kruisband. Na een lange revalidatieperiode keert hij deze week tegen Emmen terug in de wedstrijdselectie.

Obispo is niet de enige speler over wie Van Nistelrooij de aankomende tijd niet kan beschikken. In de wedstrijd tegen Feyenoord raakte de trainer ook Anwar El Ghazi en Phillipp Mwene kwijt met blessures. Bij de blessure van Mwene was Van Nistelrooij niet te spreken over de arbiter Danny Makkelie. De leidsman legde het spel niet stil, terwijl dit gebruikelijk is bij een hoofdblessure.

De topper tussen Feyenoord en PSV eindigde in een spectaculaire 2-2. PSV kwam op voorsprong door een doelpunt van El Ghazi. Tot aan de rust bleef het ook bij 0-1 voor de Eindhovenaren. In de tweede helft maakte Obispo een schopbeweging richting Feyenoord-speler Santiago Giménez, waarna hij van het veld werd gestuurd. Door debutant Thorgan Hazard werd het nog 0-2, maar huidige nummer vier van de Eredivisie hield de voorsprong niet tot het laatste fluitsignaal af. Uiteindelijk werd het door twee doelpunten van Alireza Jahanbakhsh nog 2-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen