Opvallend: Greenwood wijzigt Insta-pagina en wil nieuwe kans onder Ten Hag

6 februari 2023, 10:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mason Greenwood (21) lijkt een toekomst bij Manchester United nog niet uit zijn hoofd te hebben gezet. Het voormalig toptalent, tegen wie recentelijk de aanklachten van verkrachting en mishandeling zijn komen te vervallen, heeft op zijn Instagram-pagina namelijk een aantal opvallende wijzigingen doorgevoerd. 

Greenwood heeft zowel Manchester United als zijn voormalig sponsor Nike in zijn bio staan en daarnaast veel foto's verwijderd. Waar het onduidelijk is of Greenwood zijn bio ooit heeft aangepast - United Update stelt van niet - is het natuurlijk wel opvallend dat hij op alle negen foto's die nog op zijn account staan (het waren er oorspronkelijk 191) het United-shirt draagt. Volgens het Engelse blad The Sun hint Greenwood hiermee op een terugkeer bij The Red Devils en is Greenwood inmiddels bijgedraaid van zijn eerdere bezwaren.

Hoewel hij na zijn arrestatie had gezworen nooit meer terug te keren bij de Mancunians, zou hij nu een nieuwe kans willen krijgen bij het United van trainer Erik ten Hag. Ondanks dat de aanklachten tegen hem zijn komen te vervallen, is de reputatie van Greenwood nog zeker niet hersteld. Zo meldde The Sun eerder al dat meerdere teamgenoten een terugkeer van de Engelsman niet zien zitten en wordt de aanvaller voorlopig nog geweerd uit het spel FIFA 23. Manchester United zelf heeft aangekondigd dat Greenwood voorlopig geschorst blijft, in afwachting van een intern onderzoek. 

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/413997/serieus-probleem-ten-hag-united-sterren-willen-talent-niet-terug/,_blank,'Serieus probleem Ten Hag: United-sterren willen talent niet terug']  

Tweede kans in China

Mocht een terugkeer bij United onmogelijk blijken, dan gaat het voormalig toptalent mogelijk elders voor zijn tweede kans. Volgens the Daily Mail zou Greenwood onder meer bereid zijn om enige tijd in China te voetballen om zijn carrière een nieuwe start te geven. Zolang hij goed betaald krijgt en regelmatig speelminuten maakt, is Greenwood flexibel wat betreft de voetbalcompetitie waarin hij uitkomt, zo meldt het blad. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen