Tottenham komt na 11 jaar (!) met heerlijke reactie op oude tweet Kane

5 februari 2023, 21:56

Harry Kane groeide zondag uit tot topscorer aller tijden bij Tottenham Hotspur. De aanvaller maakte het winnende doelpunt tegen Manchester City ([a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/414044/tottenham-bewijst-aartsrivaal-dienst-op-historische-kane-avond/,_blank,1-0]) en staat op 267 treffers voor zijn club. Tottenham dook in de archieven en vond een tweet die Kane plaatste na zijn eerste doelpunt, op 15 December 2011 in de Europa League tegen Shamrock Rovers.

"Dank voor alle berichten ! Jammer dat we niet door zijn ! Blij met mijn eerste doelpunt ! De eerste van veel !xx", schreef Kane. Ruim elf jaar later merkt Tottenham op dat er niets is gelogen aan die woorden: "De eerste van veel!xx", reageert de club met een knipoog.

Antonio Conte

Bij het historische moment ontbrak trainer Antonio Conte, die nog herstelt van een operatie aan zijn galblaas. Na de wedstrijd belde Conte echter met zijn spits, blijkt uit een video van Viaplay. In het gesprek laat Conte weten trots te zijn op Kane. De topschutter sprak zelf na de wedstrijd de supporters toe en bedankte ze voor hun steun gedurende zijn carrière.

[

[tweet,SpursOfficial/status/1622306873960538112

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen