Inter grijpt hard in en neemt aanvoerdersband af na transfersoap

5 februari 2023, 21:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Milan Skriniar is niet langer de aanvoerder van Internazionale. De centrumverdediger heeft zijn band in moeten leveren, zo liet voorzitter Giuseppe Marotta zondagavond weten voor de derby tegen AC Milan. Skriniar vertrekt komende zomer uit Milaan en was vorige maand verwikkeld in een heuse transfersoap.

Het contract van Skriniar loopt medio 2023 af en de Slowaak liet eerder al weten die verbintenis niet meer te willen verlengen. Daar heeft Paris Saint-Germain inmiddels van geprofiteerd door de sterke verdediger alvast vast te leggen voor komende zomer. De Parijzenaars wilden Skriniar eigenlijk in januari al overnemen van Inter, maar daar werkte de Italiaanse grootmacht niet aan mee.

Lees ook: Tottenham bewijst aartsrivaal dienst op historische Kane-avond

Skriniar blijft wel gewoon spelen, maar is dus geen captain meer. Marotta was in gesprek met DAZN duidelijk over de situatie. "Het dragen van de aanvoerdersband brengt ook bepaalde normen en waarden met zich mee. Die moeten we dan wel samen delen en dus moeten we een keuze maken. Maar dit is een disciplinaire, Skriniar is een professional", liet de voorzitter weten. De band werd tegen Milan gedragen door Lautaro Martínez.

Scudetto

De 27-jarige Skriniar speelt als sinds de zomer van 2017 in het shirt van Inter. Daarvoor was hij actief bij achtereenvolgens MSK Zilina, FC ViOn (huurbasis) en Sampdoria. De international van Slowakije is al jaren een vaste waarde bij Inter en werd met de club landskampioen in 2021. Daarnaast won hij ook de Coppa Italia en de Supercoppa italiana. Bij PSG tekende hij onlangs al een voorcontract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen