Speler van Real Mallorca duwt clublogo in gezicht Vinícius Júnior

5 februari 2023, 21:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor heel Real Madrid werd het zondag door de verliespartij bij Real Mallorca een zeer vervelende middag, maar Vinícius Júnior zal van alle spelers wel het meest balen. De Braziliaanse aanvaller kreeg het zwaar te verduren en was overduidelijk het belangrijkste doelwit om uit te schakelen van de nummer tien van Spanje.

Vanaf minuut éen werd Vinícius Junior hardhandig aangepakt door de defensie van Mallorca. Niet voor niets kreeg de directe tegenstander van de 22-jarige speler een gele kaart, maar Vinícius liet zich er in meeslepen en ging zelf ook op de bon. Door de grote hoeveelheid aan overtredingen - en de 1-0 achterstand - zocht de Braziliaan zwaar gefrustreerd de kleedkamers op, waarvoor hij eerst nog het Real Madrid-logo liet zien aan het aanwezige thuispubliek.

In totaliteit werden er zondagmiddag maar liefst tien overtredingen op de linksbuiten van Real Madrid gemaakt, waardoor zijn woede enigszins te begrijpen is. Met het aantal van tien overtredingen evenaart de vleugelaanvaller het record van Isco. Op de Spaanse middenvelder werden in 2013 tijdens het duel met Real Betis ook tien overtredingen gemaakt.

Het bleef niet bij alleen overtredingen, want Mallorca-verdediger Antonio Raillo zocht Vinícius in het veld op een duwde het logo van zijn club in het gezicht van de Braziliaanse aanvaller. Op verschillende manieren probeerde de thuisploeg de buitenspeler uit zijn spel te halen, zo zag ook Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti: "Alles wat er vandaag is gebeurd, is niet de schuld van Vinícius. Het enige wat hij wil doen is voetballen", zei de coach tegenover AS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen