Arne Slot ontving appje van Thijs Slegers na actie in De Kuip

5 februari 2023, 18:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thijs Slegers heeft Arne Slot een berichtje gestuurd om Feyenoord te bedanken voor de sfeeractie in De Kuip. Op de persconferentie na de wedstrijd tegen PSV liet Slot zelf ook blijken onder de indruk te zijn van de actie.

Slot sprak van een 'fantastisch moment van beide supportersgroepen voor een persoon die het meer dan verdient.' In de twaalfde minuut werd massaal geklapt voor de perschef van PSV, klonk het You'll Never Walk Alone en werden spandoeken getoond om Slegers te steunen.

"Het is verschrikkelijk om het nieuws te horen. Het slaat bij mij in als een bom, omdat ik hem ken, laat staan hoe het voelt voor de mensen bij PSV en voor zijn gezin. Dan is het alleen maar heel erg mooi dat de voetballerij dit laat zien, van beide supportersgroepen", zei Slot op de persconferentie.

"Thijs stuurde me ook een berichtje om te laten weten dat hij zijn dank uitsprak aan alle personen rondom de wedstrijd", vervolgde de trainer. "We wensen hem alle sterkte en kracht in de moeilijke tijd die eraan zit te komen voor hem en zijn gezin."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen