Slot geeft toe: "Wat dat betreft kijken we met jaloezie naar PSV"

5 februari 2023, 17:43   Bijgewerkt: 5 februari 2023, 18:35

Arne Slot heeft een dubbel gevoel overgehouden aan het duel tegen PSV. De oefenmeester van Feyenoord was trots over de veerkracht die zijn ploeg wist te tonen, maar is wel teleurgesteld over de remise in De Kuip. De coach kon de vinger voor Feyenoord op de zere plek leggen na afloop van het duel.

"We hebben de wedstrijd gedomineerd en de bal veel gehad op hun helft", begint Slot tegenover de camera's van ESPN. "Maar je wilt graag meer rendement halen, wat dat betreft kijken we met jaloezie naar PSV", geeft Slot toe, die PSV niet vaak in de buurt van doelman Timo Wellenreuther zag verschijnen: "Als je tegenstander twee keer in je strafschopgebied komt en ze schieten twee ballen binnen schieten, maar je kan zo terugkomen, dan is dat wel erg heel mooi. Het resultaat, daar zijn we teleurgesteld over."

Het was geen hoogstaande topper in De Kuip en vooral in de eerste helft oogde volgens Slot wat stroperig: "De eerste helft zat er niet zo'n lekker tempo in de wedstrijd, dat had ook met de blessuregevallen te maken." In het eerste bedrijf moest scheidsrechter Danny Makkelie het spel regelmatig stilleggen, aangezien er veel spelers te maken kregen met blessures. Anwar El Ghazi en Phillipp Mwene moesten voor de rust al gewisseld worden, wat volgens Slot dus ook invloed had op het duel in De Kuip.

In de tweede helft ging dat beter en wist Feyenoord in de extra tijd op gelijke hoogte te komen met de Eindhovenaren. Invaller Alireza Jahanbahksch werd de gevierde man, want de invaller was met twee goals van groot belang voor Feyenoord: "Het komt niet als een complete verrassing dat hij er vandaag twee in schiet", geeft Slot na het duel aan. Met name de tweede goal vond ik er een die ik heel veel in zijn AZ-tijd hebt gezien, doelt Slot op het afstandsschot. Alireza heeft een geweldig afstandsschot en ik ben heel blij dat ik dit nu een keer in De Kuip zie", besluit de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat gezeik over slot slaart nergens op . Hij zegt wat als er echt wat is gebeurd ,gebeurd er niks qua scheidsrechter zegt hij niks . Vrij normaal allemaal ,maar niet bij de media . Die dan weer nagelult worden door

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij durft gewoon niks over de scheids te zeggen hahahaha!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er viel ook niks over te zeggen , dus wat lul je?.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er viel niks over te zeggen? Van Nistelrooij had er wat over te zeggen, Luuk de Jong had er wat over te zeggen, heel Twitterend NL had er wat over te zeggen, er viel dus genoeg over te zeggen blijkbaar....dus wat lul JIJ nou loser? 🖕

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Perez en Vink, nóg twee mensen die er wat over te zeggen hadden. Maar er viel he-le-maal niks over te zeggen, toch? Kneus.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gefrustreerd Hoerenkindje hou je tyfesbek dicht als je zo gekwest bent dat je cluppie zo is afgezakt 🤣🤣🤣 Nog steeds bovenaan de mooiste club van nederland 🤣🤣🤣.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen