Brobbey fileert Nederlandse journalist: "Man die alleen maar onzin praat"

5 februari 2023, 17:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Brian Brobbey begon tegen Cambuur op de bank, maar wist met twee treffers toch zijn stempel te drukken op de ruime overwinning van Ajax. De jonge spits is gretig om zich terug te knokken in de basis. "Als ik in het veld kom moet ik mijzelf laten zien. Ik denk dat ik dat vandaag heb gedaan", aldus Brobbey tegen ESPN. 

Met een poeier in de kruising en een bekeken schuiver tekende de Amsterdammer voor de 0-4 en de 0-5. Als hij zijn eerste treffer terugziet moet hij lachen, op een manier zoals alleen hij dat kan. "Veel power in het linkerbeen", zegt hij met een grote grijns. Aan zijn tweede treffer ging een geweldige assist van Berghuis aan vooraf, waar hij lovend over is. "Met Berghuis weet je dat hij zulke ballen kan geven."

Gretige spits

De reserverol van Brobbey stelt hem teleur, maar maakt hem ook gretig om de nieuwe trainer John Heitinga wat te bewijzen. "Ik baal natuurlijk dat ik niet in de basis mag beginnen. Als speler wil je natuurlijk vanaf het begin spelen. Maar op dit moment probeer ik mij gewoon terug te knokken in de basis door keihard te werken. Als ik inval moet ik mijn best doen. Dan maak ik het de trainer vanzelf moeilijk", vertelt hij.

Onzin in de media

Het ging tegenover ESPN ook nog over een artikel waarin Brobbey zou hebben gezegd dat hij deze zomer vertrekt bij Ajax. Daar was hij snel klaar mee: "Allemaal onzin. Ajax heeft mij teruggehaald voor veel geld en ik ben super blij hier. Het doet mij eigenlijk niet zo veel. Het komt van een man van de Telegraaf die alleen maar onzin praat", aldus Brobbey. Ajax staat door de gewonnen wedstrijd tegen Cambuur en de slipper van PSV op plek drie in de Eredivisie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In pakken en weg wezen strik er om

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze man snel verkopen wil toch niet werken op training de kneus en nu praatjes hebben als op de bank zitten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen