Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Alles gaat mis voor Real Madrid: pechmiddag op Mallorca

Alles gaat mis voor Real Madrid: pechmiddag op Mallorca

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 februari 2023 – Real Madrid heeft een dure uitglijder gemaakt in de strijd om de Spaanse titel. Op bezoek bij middenmoter Mallorca werd er zondag met 1-0 verloren op een middag waarin alles mis ging bij De Koninklijke. Blessures, een eigen doelpunt en een gemiste penalty voor Real op het Spaanse eiland. 

Al voor de wedstrijd begon de pech voor Real. Doelman Thibaut Courtois, een belangrijke schakel in het succes van Real de laatste jaren, viel geblesseerd uit tijdens de warming-up. Andriy Lunin maakte hierdoor zijn opwachting onder de Madrileense lat. Real begon sowieso al met gedeeltelijk een B-elftal, aangezien de club over een paar dagen moet aantreden in het Marokkaanse Rabat tegen Al-Ahly voor het WK voor clubteams. 

Snelle tegengoal
David Alaba, Toni Kroos en Luka Modric begonnen op de bank van Real. Karim Benzema en Eder Militao deden niet mee omdat ze geblesseerd zijn. Al na een kwartier ging het mis in de wedstrijd, toen Nacho Fernandes zijn eigen doelman passeerde en zo Mallorca een voorsprong gunde. Een keurige kopbal van de Spaanse verdediger, die ongelukkig de bal in de kruising kopt. 

Na een uurtje miste Marco Asensio - heeft een Nederlandse moeder - tot overmaat van ramp nog een strafschop. Het was al met al een hele lastige middag voor Real Madrid, dat Barcelona een perfecte mogelijkheid geeft om afstand te nemen in LaLiga. De club van Frenkie de Jong staat vijf punten voor op Real en neemt het zondagavond op tegen PSV-opponent Sevilla. 

  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd