Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zorgen voor Van Bommel na gelijkspel: 'topper om snel te vergeten'

Zorgen voor Van Bommel na gelijkspel: 'topper om snel te vergeten'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 februari 2023 – In een topper in de Jupiler Pro League hebben het Nederlandsgetinte Royal Antwerp en Club Brugge de punten moeten delen. De brilstand bleef vanaf het begin tot het einde op het scorebord staan, Genk en Royal Union kunnen nu verder weg lopen bij de nummer drie en vier. Het was een teleurstellende middag: 'een topper om snel te vergeten', was het oordeel van Sporza

Het was een slordige topper met de nodige foutjes over en weer. Er was veel strijd, wat gepaard ging met de nodige gele kaarten. Bij Club Brugge stonden Bjorn Meijer en Noa Lang in de basis, bij Antwerp mochten Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp en Toby Alderweireld vanaf het begin spelen. Gyrano Kerk viel na de rust in bij het elftal van trainer Mark van Bommel, maar ook hij kon geen potten breken.

Twitterbericht
Noa Lang was al de hele wedstrijd het mikpunt van spreekkoren van Club Brugge-supporters, na een uur spelen naaide hij volgens de admin van het twitteraccount van Royal Antwerp iemand een gele kaart aan. 'Een schwalbe van Noa Lang levert een gele kaart op voor Ritchie De Laet', schrijft de club gepikeerd. Niet veel later kreeg Lang zelf overigens een gele prent.  

Ranglijst
Antwerp en Brugge blijven nu op plek drie en vier staan. Concurrenten Genk en Royal Union hebben een wedstrijd minder gespeeld en kunnen tegen respectievelijk Gent en Zulte Wargemen hun voorsprong op de concurrenten vergroten. Antwerp heeft de voorsprong op Brugge op zes punten gehouden.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd