'Keerzijde koopziekte Chelsea: ziedende Aubameyang vliegt naar Milaan'

5 februari 2023, 11:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De koopziekte van Chelsea in de afgelopen transferwindow heeft ook zijn keerzijde gekend. Niet alle aanwinsten konden namelijk ingeschreven worden voor de Champions League en naast oud-PSV'er Noni Madueke werd ook Pierre-Emerick Aubameyang niet ingeschreven. De Gabonees is ziedend, omdat hij in de eerste seizoenshelft nog wel tot het keurkorps behoorde.

Dat schrijft The Telegraph althans. Aubameyang ontbrak vrijdagavond in de selectie van Chelsea tegen Fulham en dat zou te maken hebben met de woede van de aanvaller. Hij was zéér ontstemd over het feit dat hij niet ingeschreven werd voor het miljardenbal en zou direct het vliegtuig naar zijn huis in Milaan hebben gepakt en Londen hebben verlaten. Potter had hem daarvoor overigens wel toestemming verleend. 

The Blues zouden overigens niet rouwig zijn dat Aubameyang wil vertrekken, want door alle aanwinsten lijkt de oud-speler van Arsenal overbodig. Hijzelf zou een terugkeer naar FC Barcelona – dat hem juist nog liet vertrekken in de zomer naar Chelsea – wel zien zitten. Die geruchten zijn momenteel echter niet heel concreet.

Lees ookGullit denkt dat Chelsea Ziyech bewust niet naar PSG liet gaan

Statistieken Aubameyang

Toch is de kans ook aanwezig dat Aubameyang helemaal niet meer voor Chelsea speelt, want het Engelse medium weet dat de spits 'diep geschokt' en 'zeer teleurgesteld' is over het besluit van Graham Potter. Gezien zijn statistieken is dat enigszins te begrijpen: hij kwam in alle duels in de groepsfase in actie en maakte twee goals en gaf een assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen