Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooij verrast tegen Feyenoord

5 februari 2023, 08:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij kiest er vermoedelijk voor om verdediger Patrick van Aanholt meteen voor de leeuwen te gooien tegen Feyenoord. De linksback kwam last minute over van Gatalasaray, maar krijgt vermoedelijk de voorkeur boven Phillipp Mwene. Thorgan Hazard en Fábia Silva starten zondagmiddag in De Kuip naar verwachting niet.

De twee andere aanwinsten zien dat Xavi Simons vanaf links, Luuk de Jong in de spits en Anwar El Ghazi vanaf rechts in de basis starten op het middenveld. Hazard zou eventueel kunnen invallen, maar is ook niet fit genoeg om negentig minuten te spelen. Huurling Silva viel vorige week tegen Go Ahead Eagles al acht minuten in.

Guus Til begint tegen zijn oude club vermoedelijk op bank, omdat Ibrahim Sangaré, Joey Veerman en Erick Gutiérrez het middenveld vormen. Achterin vormen Jarrad Branthwaite en Armando Obispo normaliter het centrum van de achterhoede, terwijl Jordan Teze de rechtsback van dienst wordt en Van Aanholt dus verrassend aan de aftrap verschijnt.

Lees ook: Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet deels improviseren

Voor Van Nistelrooij en consorten is het belangrijk om te winnen. In de laatste zes Eredivisie-wedstrijden won het namelijk slechts tweemaal. Tegen AZ, Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en FC Emmen kwam de huidige nummer drie niet tot een overwinning. Daardoor is een zege bij de rivaal cruciaal voor de titelkansen.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez; Teze, Branthwaite, Obispo, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Gutiérrez; Simons, De Jong, El Ghazi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen