Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet deels improviseren

5 februari 2023, 08:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord-trainer Arne Slot moet zondagmiddag voor een klein gedeelte improviseren voor de topper tegen PSV. De coach kan in elk geval geen beroep doen op sluitpost Justin Bijlow, verdediger Gernot Trauner en ook middenvelder Sebastian Szymanski is niet van de partij.

Timon Wellenreuther is normaliter de man die Bijlow onder de lat vervangt boven Ofir Marciano. In de oefenwedstrijden stond de Belg meestal ook in het doel. Voor zich heeft hij de vier vaste gezichten achterin, waarbij Lutsharel Geertruida opnieuw de rechtercentrale verdediger is en Quilindschy Hartman de linksback.

Op het middenveld is Timber de vervanger van Szymanski, die de komende tijd uit de roulatie ligt. Hoewel ook Javairo Dilrosun, Mo Taabouni en Ezequiel Bullaude daar uit de voeten kunnen, kiest Slot voor Timber, al kan hij vermoedelijk nog geen hele wedstrijd spelen. Daardoor start Dilrosun in de voorhoede, terwijl Santiago Giménez opnieuw de voorkeur krijgt in de punt van de aanval boven Danilo.

Lees ook: Drama voor Feyenoord: Bijlow breekt pols en is langdurig afwezig

Feyenoord kan een grote slag slaan in de strijd om de landstitel door de Eindhovense concurrent op grotere achterstand te zetten. Wint PSV, dan wordt de titelrace zowaar nog spannender. In september PSV in eigen huis met 4-3 van Feyenoord. Dat is de enige nederlaag die de Rotterdammers dit seizoen in competitieverband hebben geleden. Lukt het PSV om Feyenoord weer pijn te doen?

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Timber; Dilrosun, Giménez, Paixão

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen