Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Enorme domper Feyenoord, geen droom-rentree voor Pröpper en Bruma | FCUpdate Recap

Enorme domper Feyenoord, geen droom-rentree voor Pröpper en Bruma | FCUpdate Recap

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 februari 2023 – In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 4 februari.

Drama voor Feyenoord: Bijlow breekt pols en is langdurig afwezig
Feyenoord heeft zaterdagavond een flinke klap te verwerken gekregen. Doelman Justin Bijlow (25) heeft zijn pols gebroken en zal de komende tijd niet inzetbaar zijn voor trainer Arne Slot. Dat hebben de Rotterdammers inmiddels bevestigd via de officiële kanalen. Hoelang Bijlow precies uit de roulatie ligt is momenteel nog onduidelijk, maar de topper tegen PSV gaat in ieder geval aan zijn neus voorbij. Het hele artikel lezen? Klik hier!


Gakpo afgemaakt in Engelse pers: 'Had er net zo goed niet kunnen zijn'
Voor Cody Gakpo verlopen zijn eerste maanden in het shirt van Liverpool niet zoals hij had gehoopt. Sinds de 23-jarige Nederlander van PSV overkwam hebben The Reds slechts één punt weten te behalen uit vier Premier League-wedstrijden en werd de ploeg van Jürgen Klopp ook uitgeschakeld in de FA Cup. Zaterdagavond ging Gakpo met Liverpool met 3-0 onderuit tegen Wolverhampton Wanderers en na afloop was de Engelse pers niet mild voor de aanvaller. Het hele artikel lezen? Klik hier!


Teleurstellend AZ verspeelt koppositie tegen opgeleefd Volendam
FC Volendam heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan het thuisduel tegen AZ. In een spannend duel in het Kras stadion leek een treffer van Xavier Mbuyamba lang genoeg voor de overwinning. Een oliedomme rode kaart van Gaetano Oristanio gooide echter roet in het eten van de ploeg van Wim Jonk, waarna Jens Odgaard AZ nog op gelijke hoogte kon schieten. Dankzij de puntendeling heeft AZ de kans misgelopen om de eerste plaats in de Eredivisie tijdelijk over te nemen van Feyenoord, dat morgen in eigen huis de kraker tegen PSV speelt. Het hele artikel lezen? Klik hier!


Topscorer Douvikas opnieuw de held van Utrecht tegen Heerenveen
FC Utrecht heeft zaterdagavond in eigen huis een minimale zege geboekt op SC Heerenveen. In de Galgenwaard was een rake penalty van Anastasios Douvikas, die daarmee zijn elfde van het seizoen binnen schoot, genoeg voor de zege (1-0). Dankzij de overwinning blijft FC Utrecht voorlopig meedoen in de strijd om Europees voetbal, terwijl SC Heerenveen in de middenmoot verloren dreigt te raken. Het hele artikel lezen? Klik hier!


Vitesse verspeelt overwinning in Emmen bij basisrentree Davy Pröpper
Vitesse is er bij de rentree als basisspeler van Davy Pröpper niet in geslaagd om drie punten te halen op bezoek bij FC Emmen. De Arnhemmers leken een 1-2 voorsprong over de streep te gaan trekken maar zagen de thuisploeg kort voor tijd langszij komen. Het hele artikel lezen? Klik hier!


Doelmannen stelen de show bij spannend gelijkspel Excelsior en RKC
RKC Waalwijk heeft de kans op aansluiting met de subtop laten liggen. In Kralingen hielden Excelsior en de Waalwijkers elkaar na een attractieve 0-0-wedstrijd in bedwang. In een gelijkwaardige tweestrijd legden beide teams de focus op de aanval. Daarbij raakten de Waalwijkers tweemaal - en Excelsior één keer - het houtwerk. Door dit gelijkspel behield RKC Waalwijk een ruime marge met de staartploegen. Dit was mede te danken aan de doelmannen van beide ploegen, want Etienne Vaessen en Stijn van Gassel hielden hun ploegen op de been. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties