'Enorme klap voor Feyenoord: Bijlow mist de kraker tegen PSV'

4 februari 2023, 19:17   Bijgewerkt: 4 februari 2023, 19:35

Feyenoord zal het zondagmiddag zonder Justin Bijlow moeten opnemen tegen PSV. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De 25-jarige doelman is geblesseerd en niet fit genoeg om in actie te komen, al is de precieze oorzaak van zijn kwetsuur onduidelijk. Naar verwachting zal Timon Wellenreuther Bijlow vervangen onder de lat bij de Rotterdammers. 

Voor Feyenoord-trainer Arne Slot is de afwezigheid van Bijlow een fikse aderlating. Afgelopen vrijdag trainde de doelman nog volledig mee, maar een dag later is toch duidelijk geworden dat de Eredivisie-topper aan Bijlow voorbij zal gaan. Volgens clubwatcher Dennis van Eersel heeft de Rotterdamse goalie te veel last van zijn duim.

De afwezigheid van Bijlow betekent zijn eerste blessure van het seizoen. Hoewel de doelman in het verleden vaker last had van langdurige kwetsuren, leek hij dit jaar de weg omhoog te hebben ingeslagen op fysiek gebied. Wanneer Bijlow weer terug keert onder de lat is momenteel nog onduidelijk.

Voor Wellenreuther betekent de afwezigheid van Bijlow dat hij zich naar alle waarschijnlijkheid op mag maken voor zijn Feyenoord-debuut. De 27-jarige doelman wordt dit seizoen gehuurd van het Belgische Anderlecht als reservedoelman. Zondagmiddag wordt er om 14.30 uur afgetrapt in de Kuip. Feyenoord begint de wedstrijd met een voorsprong van vier punten op de Eindhovenaren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zolang zonder blessure, het was ook te mooi om waar te zijn

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is k.t.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen