Slecht nieuws voor Ten Hag betekent goed nieuws voor Weghorst

4 februari 2023, 15:09   Bijgewerkt: 4 februari 2023, 18:13

Erik ten Hag heeft de opstelling van Manchester United voor de Premier League-wedstrijd tegen Crystal Palace bekendgemaakt. De Nederlandse trainer voert ten opzichte van het gewonnen League Cup-duel met Nottingham Forest (2-0) twee wijzigingen door. Wout Weghorst behoudt zijn basisplaats en zal de komende tijd mogelijk nog veel vaker aan de aftrap verschijnen.

Het doel van Manchester United wordt verdedigd door David de Gea, die 'bekerkeeper' Tom Heaton vervangt. Aaron Wan-Bissaka, Raphaël Varane, Lisandro Martínez en Luke Shaw vormen de verdediging van The Red Devils. Tyrell Malacia moet wederom genoegen nemen met een plek op de reservebank, maar zou als invaller wel in actie kunnen komen.

Op het middenveld kiest Ten Hag voor Fred, Casemiro en Bruno Fernandes. Marcus Rashford, die midweeks rust kreeg en slechts een half uur speelde, keert terug in de basis. De aanval van Manchester United wordt gecompleteerd door Weghorst en Antony. Jadon Sancho die tegen Nottingham Forest terugkeerde van blessureleed, neemt plaats op de bank naast Deadline Day-aanwinst Marcel Sabitzer. Dat geldt niet voor Anthony Martial. Hij ontbreekt in de wedstrijdselectie omdat hij naar verluidt wéér met fysieke klachten kampt. 

Manchester United stijgt bij een overwinning op Crystal Palace (tijdelijk) van de vierde naar de derde plaats in de Premier League. De clubs kwamen elkaar vorige maand ook al tegen. Toen leken de manschappen van Ten Hag met de volle buit aan de haal te gaan. Een laat tegendoelpunt gooide echter roet in het eten. De wedstrijd van vandaag gaat om 16.00 uur van start en wordt gespeeld op Old Trafford.

Opstelling Manchester United: David de Gea; Aaron Wan-Bissaka, Raphaël Varane, Lisandro Martínez, Luke Shaw; Fred, Casemiro, Bruno Fernandes; Antony, Wout Weghorst, Marcus Rashford

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen