Gullit denkt dat Chelsea Ziyech bewust niet naar PSG liet gaan

4 februari 2023, 13:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De afgeketste transfer van Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain is ongetwijfeld een van de opvallendste momenten uit de afgelopen window. Chelsea verzuimde het papierwerk op tijd op te sturen, waardoor er een streep ging door de transfer. Ruud Gullit geeft tijdens het programma Voetbal Café van Ziggo Sport zijn mening over de situatie. Hij kan maar moeilijk geloven dat Chelsea in de fout is gegaan.

"Als je zo veel spelers haalt, kan ik me niet voorstellen dat het een foutje was", vertelt de 66-voudig international. "Dit is bewust gedaan", voegt Gullit eraan toe. Jan van Halst, die ook te gast is bij het programma, denkt eveneens dat Chelsea dit niet per ongeluk heeft gedaan. "Ik geloof daar helemaal niks van. Het kan treiteren zijn", zegt de analist.

Naar verluidt zouden de Londenaren te druk bezig zijn geweest met de last-minute deal van Enzo Fernandez, waardoor Ziyech over het hoofd werd gezien. "Bullshit", zegt van Halst stellig. Ook Gullit gelooft daar helemaal niks van. "Het kan ook zijn dat Ziyech vervelend is geweest, maar je weet het niet", voegt de oud-middenvelder eraan toe.

Gifkikker

Van Halst denkt dat Chelsea-trainer Graham Potter niet meer hoeft te rekenen op een gemotiveerde Ziyech. "Forget it", zegt de oud-prof. "Ik ken hem een klein beetje. Het is een fantastische gozer, maar je moet niet met hem fucken. Want dan werd hij echt giftig." Gullit hoopt dat Ziyech zich nog kan bewijzen bij The Blues. "Hij zal ervoor moeten knokken, maar voor hem is het natuurlijk verschrikkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen