Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aubameyang en Madueke slachtoffer van 'koopziekte' Chelsea

Aubameyang en Madueke slachtoffer van 'koopziekte' Chelsea

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 februari 2023 – Chelsea heeft vrijdagmiddag de selectie voor de knock-outfase van de Champions League bekendgemaakt. Deze was interessant, omdat de club een zeer actieve transferwindow kende en niet alle versterkingen konden inschrijven. Uiteindelijk waren João Felix, Enzo Fernandez en Mykhaiolo Mudryk de gelukkigen; zij mogen komend halfjaar wél Europees in actie komen voor The Blues.

Noni Madueke, die deze winter voor 35 miljoen euro overkwam van PSV, stond dus niet op de lijst. Gezien de andere spelers die tijdens de window werden aangetrokken, was dat ook geen grote verrassing. De club spendeerde deze winter honderden miljoenen op de transfermarkt en betaalde voor Fernández zelfs 121 miljoen euro. Ook Mudryk kende met zeventig miljoen euro een flink prijskaartje, terwijl Felix tegen een som van elf miljoen euro werd gehuurd van Atlético Madrid. 

Aangezien Chelsea deze winter liefst zes versterkingen aantrok, was Madueke niet de enige die vrijdag teleurgesteld werd. Ook verdediger Benôit Badiashile (gekocht voor 38 miljoen euro) en David Fofana (12 miljoen euro) zullen nog een halfjaar geduld moeten hebben voor zij met hun nieuwe club op het allerhoogste podium mogen spelen. Bovendien moest Chelsea nog een speler teleurstellen die al op de lijst stond. Dat werd Pierre-Emerick Aubameyang, die in de groepsfase nog in ieder duel basisspeler was. 

Voor Chelsea begint de knock-outfase van de Champions League op woensdag 15 februari. Dan gaat de teleurstellende nummer tien van de Premier League op bezoek bij Borussia Dortmund, de nummer vier van de Bundesliga. Drie weken later wacht de return in Londen.
Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd