Trainer Reading niet blij met Ten Hag: "Een gebrek aan respect"

3 februari 2023, 13:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paul Ince is niet te spreken over de technische staf van Manchester United. De voormalig middenelder, die jarenlang uitkwam voor The Red Devils, is inmiddels trainer van Reading en nam het vorige week zaterdag in de FA Cup op tegen zijn oude club. Tot zijn ongenoegen werd hij na afloop niet uitgenodigd om een drankje te doen.

Reading verloor met 3-1 op Old Trafford. Na de wedstrijd ontving Ince wel een berichtje van zijn oude trainer Sir Alex Ferguson, die aanwezig was bij de wedstrijd. Samen met zijn vrouw en hun zoon Tom Ince, die bij Reading speelt, gingen ze even langs bij Ferguson. "We hebben een uur samen doorgebracht." Ince heeft dan ook niets te klagen over Ferguson, maar wel over de huidige staf van United, die wordt geleid door Erik ten Hag.

"Ik was teleurgesteld doordat niemand van de United-staf mij vroeg om een glas wijn te komen drinken. Daar was ik niet blij mee, daar blijkt een gebrek aan respect uit", zegt Ince in de Engelse pers. "Of je nu wint, verliest of gelijkspeelt, je nodigt de ander uit voor een drankje. Of het dan wijn of thee is, maakt niet uit. Niemand van de staf heeft dat gedaan, dus dat is teleurstellend. Het interesseert me niets, maar ik ben er wel trots op dat ik als trainer, ongeacht het resultaat, de andere trainer uitnodig voor een drankje."

Opvallenderwijs werd Ten Hag vorige maand nog becomplimenteerd door Charlton Athletic-manager Dean Holden, na een onderlinge wedstrijd in de League Cup. Toen dronken Ten Hag en Holden samen een biertje. De Nederlander gaf Holden bovendien een fles wijn mee én een shirt van Marcus Rashford. "Maar belangrijker dan dat, nodigde Ten Hag mij uit om naar Carrington (waar de jeugdopleiding van Manchester United speelt, red.) te komen kijken. Als jonge coach is het van onschatbare waarde om te leren van de beste trainers ter wereld", zei Holden toen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalrrrrr
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De beste man moet niet zo zeuren. Het is puur sensatie zoeken… Ten Hag heeft genoeg andere dingen aan zijn hoofd.

Martijn79
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jank niet zo Paul

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen