Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Messi hint op deelname WK 2026: "Zo lang ik fit ben ga ik door"

Messi hint op deelname WK 2026: "Zo lang ik fit ben ga ik door"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 februari 2023 – Het winnen van de wereldtitel met Argentinië lijkt Lionel Messi hernieuwde energie te hebben gegeven. Waar hij voor de start van het toernooi in Qatar zelfs voorzichtig hintte op een mogelijk einde van zijn loopbaan, denkt hij er inmiddels zelfs over na om door te gaan tot het volgende WK, dat in 2026 wordt gespeeld in Canada, Mexico en de Verenigde Staten. 

In een interview met de Argentijnse krant Olé blikt de 35-jarige speler van Paris Saint-Germain uitgebreid terug op de eindronde in Qatar. Het moment waarop hij de wereldbeker eindelijk in ontvangst mocht nemen kan hij 'niet in woorden uitleggen', zegt hij. "Er kwam veel emotie bij kijken, nadat we in 2014 al zo dichtbij waren. Hier zat zoveel opoffering in, veel nederlagen, veel moeilijke tijden waar ik doorheen moest." 

De Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni liet na de gewonnen finale tegen Frankrijk al weten dat Messi zolang door mag gaan in de nationale ploeg als hij wil en dat idee lijkt Messi te bevallen. De krant vraagt of hij door kan gaan tot en met de eindronde van 2026. "Ik hou van voetbal, ik hou van wat ik doe en zolang ik goed in mijn vel zit, me fit voel en er plezier in blijf houden, ga ik het doen", houdt hij de optie open. Toch plaatst hij een kleine kanttekening: "Maar het is nog wel ver weg..."

Na de gewonnen finale ging een foto van Messi, in bed met de vers gewonnen beker, viraal op internet. Messi blikt terug op het moment waarop die gemaakt werd. "Het was zes uur 's ochtends en ik had de tv al aangezet en mijn kamer kijkt uit op die van Rodrigo (de Paul, red.) en Ota (Nicolas Otamendi, red)", legt hij uit. "Ik weet niet hoe de beker daar kwam, ze hadden hem voor mij achtergelaten. Ik had hem naast me neergelegd, Rodrigo verscheen in de deuropening en hij zei: kom hier, dan maak ik een foto van je."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd