Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Start PSV met Joey Veerman én winteraanwinsten in De Kuip?

Start PSV met Joey Veerman én winteraanwinsten in De Kuip?

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 februari 2023 – PSV-trainer Ruud van Nistelrooij heeft een flinke puzzel te leggen voor het duel met Feyenoord, aanstaande zondag in De Kuip. Winteraanwinsten Thorgan Hazard en Patrick van Aanholt kunnen tegen de koploper hun debuut voor de Eindhovenaren gaan maken, maar zijn ze klaar voor 90 minuten? Daarnaast is het de vraag wat Van Nistelrooij met Joey Veerman aanmoet. 

Hazard is de beoogde vervanger van Cody Gakpo, die al voor de transferperiode deze winter begon zijn overstap naar Liverpool aankondigde. De Belg wordt gehuurd van Borussia Dortmund, waar hij sinds de WK-break niet één keer een volledige wedstrijd speelde. In de laatste drie competitieduels kwam hij zelfs helemaal niet binnen de lijnen. De kans lijkt dan ook aanwezig dat Anwar El Ghazi in Rotterdam mag gaan starten, terwijl ook Xavi Simons eventueel vanaf de flanken zou kunnen worden gebracht. 

Lees ook: PSV heeft twee keer beet: gaat er nog meer gebeuren in Eindhoven?

Schaarste op linksback
Linksback Van Aanholt kwam op Deadline Day over van Galatasaray en moet de plaats innemen van Philipp Max, die tegelijkertijd werd verhuurd aan Eintracht Frankfurt. Ook Van Aanholt komt vermoedelijk niet volledig wedstrijdfit aan in Eindhoven, aangezien hij de laatste vier competiewedstrijden geen minuten kreeg bij de Turkse topclub. Toch zo Van Nistelrooij hem in De Kuip weleens nodig kunnen hebben, aangezien alternatief Mauro Júnior nog altijd geschorst is na de rode kaart die hij pakte in het verloren uitduel met FC Emmen. Olivier Boscagli is bij nood ook op links te posteren maar is nog altijd geblesseerd.

De kwestie-Veerman
En dan is er nog de kwestie-Joey Veerman. De Volendammer pendelt dit seizoen vaker dan hem lief is heen en weer tussen bank en basis en werd in de winterstop zelfs in verband gebracht met een tijdelijke overgang naar Besiktas. Hij bleef echter 'gewoon' in Eindhoven en stond afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles (2-0) weer eens aan de aftrap. Met een prima wedstrijd én de openingstreffer achter zijn naam lijkt Van Nistelrooij zondag niet om Veerman heen te kunnen. Toch is het middenveld met Veerman en Ibrahim Sangaré in eerdere ontmoetingen 'kwetsbaar gebleken', schrijft Voetbal International. Dat maakt de kans weer groter dat Erick Gutiérrez zondag aan de aftrap zal verschijnen, maar gaat dat opnieuw ten koste van Veerman? 

Lees ook: Duidelijke boodschap voor Van Nistelrooij: "Zet hem niet meer op de bank" Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd