Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Xavi krijgt eindelijk zijn zin: legende blijft mogelijk langer bij de club'

'Xavi krijgt eindelijk zijn zin: legende blijft mogelijk langer bij de club'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2023 – Sergio Busquets is één van de weinige spelers die nog over zijn uit de gouden periode van Barcelona in het vorige decennia. Lang leek het er op dat de routinier na dit seizoen zou vertrekken uit Catalonië, maar nu blijkt toch dat hij wel openstaat voor nóg een jaartje Barca.

Dat schrijft RAC1. Een afscheid leek in de maak voor Busquets, die de nodige aanbiedingen voor zich had liggen. De middenvelder zou zijn zinnen hebben gezet op een Amerikaans avontuur in de Major League Soccer, waar Inter Miami interesse zou hebben in zijn diensten. Maar nu krijgt de club van eigenaar David Beckham concurrentie van Busquets' huidige club.

Xavi krijgt zijn zin
Hiermee lijkt Barcelona-trainer Xavi Hernandez zijn zin te krijgen. De oefenmeester heeft al meerdere keren aangegeven graag door te willen met Busquets, maar een contractverlenging bleef vooralsnog uit. Er werd zelfs nog gesproken over een verlenging van een half jaar, aangezien de Amerikaanse competitie niet in de zomer begint maar in de winter. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is eind februari. 

Fijn middenveld
Frenkie de Jong heeft op het middenveld van de Blaugranas inmiddels een fijne band opgebouwd met Busquets. De Nederlander fladdert over het veld terwijl Busquets de wacht houdt op de 'zes-positie'. Samen met Pedri en Gavi (dan als linksbuiten) vormen zij het kwartet van middenvelders, waarmee Barcelona al geruime tijd ver bovenaan staat in LaLiga. Deze maand volgt er een grote test, de club heeft namelijk een tweeluik met Manchester United af te werken in de Europa League.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd