Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Heitinga wilde naast Lodeweges ook oude bekende in technische staf Ajax'

'Heitinga wilde naast Lodeweges ook oude bekende in technische staf Ajax'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2023 – Ajax-trainer John Heitinga heeft geprobeerd om naast Dwight Lodeweges nóg iemand van zijn voorkeur toe te voegen aan de technische staf. De ervaren assistent kreeg hij er wel doorheen bij de clubleiding, maar een voormalig collega niet. Michael Reiziger en Richard Witschge blijven de rest van dit seizoen ook gewoon aan bij de Amsterdammers.

Volgens De Telegraaf zou Heitinga ook graag Frank Peereboom (momenteel trainer van het O18-team van Ajax) toevoegen aan de technische staf. Met hem werkte hij eerder succesvol in de jeugd, maar met de komst van Lodeweges lijken de veranderingen in de technische staf van de Amsterdammers gedaan. Dat is niet het enige nieuws, want ook werd duidelijk dat eerst niet (alleen) Lodeweges in beeld was voor die rol.

Ook John van 't Schip was als ervaren rechterhand namelijk in beeld om Heitinga te assisteren in de Johan Cruijff Arena, maar de voormalig bondscoach van Griekenland heeft de komende tijd andere plannen, zo weet de ochtendkrant. Of hij naast of in plaats van Lodeweges een optie was, wordt niet beschreven. Lodeweges zou in elk geval goed liggen bij de internationals van Nederland, die Ajax heeft. 

Lees ook: Van der Sar wil zich bij Ajax bemoeien met technische zaken: 'Afgegleden'

Heitinga wilde Lodeweges
Het Algemeen Dagblad weet dat Heitinga zelf in elk geval een ervaren assistent-trainer wilde toevoegen aan zijn technische staf. 'Hij drong zelf aan op de komst van Lodeweges', weet het medium over de zoektocht om de staf van de Amsterdammers compleet te maken. Het is niet bekend wat Heitinga ervan vindt dat het alleen bij Lodegewes - die de leegte van Matthias Kaltenbach moet opvullen - is gebleven.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd