Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vinicius Junior krijgt doodschop, maar scoort wel in overwinning op Valencia

Vinicius Junior krijgt doodschop, maar scoort wel in overwinning op Valencia

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2023 – Real Madrid blijft in het spoor van koploper Barcelona. In een emotionele wedstrijd wisten de Madrilenen met 2-0 te winnen van Valencia, dat nu serieus moet gaan vrezen voor het degradatiespook. Valencia eindigde de wedstrijd met tien man door een hersenloze tackle van Gabriel Paulista. 

Na een half uur moest Eder Militao noodgedwongen het veld verlaten, nadat hij verkeerd landde. Over drie weken staat de Champions League-clash met Liverpool al op het programma, of Militao die wedstrijd gaat halen moet nog blijken. In de eerste helft werd een treffer van Antonio Rudiger afgekeurd wegens een overtreding van Karim Benzema, tot ongenoegen van veel Real-supporters. 

 

Vlak na rust was daar dan toch de openingstreffer van Real Madrid. Marco Asensio - heeft een Nederlandse moeder - wist met een prachtig afstandsschot De Koninklijken op voorsprong te zetten. Een aantal minuten later zette Vinicius Junior de straalmotoren aan, liep de volledige Valencia-verdediging voorbij en verdubbelde de voorsprong. Een kwartier voor tijd schopte Gabriel Paulista de frustraties van zich af, ten koste van zijn landgenoot Vinicius Junior. Hij kreeg - vanzelfsprekend - rood. 

De gewisselde Eder Militao haalde nog even verhaal bij zijn collega-verdediger, maar dat vuurtje werd snel gedoofd. Real Madrid blijft door deze overwinning op een achterstand van vijf punten op koploper Barcelona. Valencia moet zich door de vierde nederlaag in de laatste vijf wedstrijden zorgen gaan maken over degradatie. De club staat nog maar één punt boven de degradatiestreep van LaLiga.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd