Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Juventus mag ondanks 15 punten aftrek nog hopen op eremetaal

Juventus mag ondanks 15 punten aftrek nog hopen op eremetaal

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2023 – Juventus heeft donderdagavond eindelijk weer eens een opsteker gekregen. Voor het eerst sinds de vijftien punten aftrek (!) in de Serie A won de Oude Dame weer eens een wedstrijd. In de kwartfinale van de Coppa Italia was de formatie van Massimiliano Allegri dankzij een treffer van Bremer met 1-0 te sterk voor SS Lazio.

Na het nieuws dat Juventus vijftien punten moest inleveren speelde het eerst gelijk tegen Atalanta Bergamo (3-3) en vervolgens werd er in eigen huis met 0-2 kansloos verloren van Monza. Het gat met de degradatieplekken in de reguliere competitie is weliswaar nog tien punten, maar voorlopig zal men in Turijn vooral naar onderen kijken in plaats van naar boven. Daardoor hoopt de club in de bekercompetities in de prijzen te vallen.

In de Italiaanse beker kunnen ze dat voorlopig blijven doen. Nadat het eerder Monza uitschakelde in de achtste finales, was donderdagavond een kopbal van de Braziliaan Bremer genoeg om de volgende ronde te bereiken. Daarin wacht na SS Lazio opnieuw een flinke klus, want Juve treft begin april in de dubbele ontmoeting nummer twee Internazionale. De andere halve finale gaat tussen Cremonese en Fiorentina.

Lees ook: Waarom de puntenaftrek van Juventus zo extreem hoog uitvalt

De Coppa Italia is overigens niet de enige prijs waarvoor de Oude Dame nog speelt, ook in de Europa League is Juventus nog actief. Daarin staat het tegenover het Franse FC Nantes. Als de straf van vijftien punten gehandhaafd blijft, dan is het uitgesloten dat Juventus in de Serie A nog in de prijzen valt. Via de bekercompetities is er door deze overwinning nog wel steeds uitzicht op eremetaal. 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd